Vidjeveien 8 – Rekkehus

Moderne funkisboliger med takterrasse under oppføring i et populært og barnevennlig boområde på Ekeberg. Boligene vil ligge idyllisk til innerst i en blindvei, totalt skjermet for trafikk og støy og med kort vei til Ekeberg skole og rekreasjonsmuligheter. Fra takterrassen vil det være flott utsikt og sol hele dagen. Felles underjordisk garasjekjeller med en biloppstillingsplass til hver enhet. Boligene ligger også innenfor bomringen. Ekeberg/Simensbråten er et ettertraktet og barnevennlig boligområde som har nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud.

real-estate-location-house-pin

Lokalkunnskap

Vi har jobbet med eiendommer i Oslo-regionen siden 2006, og har opparbeidet oss god erfaring og kunnskap om lokalområdet til din drømmebolig. Spør oss om du lurer på noe!

Faste samarbeidspartnere

Vi har et tett og nært forhold til alle som er med i byggeprosessen til din drømmebolig. Vi bruker de samme samarbeidspartnerne på hvert prosjekt for å sikre trygghet i prosessen.

Trygghet og kvalitet

Å kjøpe bolig er noe av det største man gjør i livet. Derfor er vi veldig opptatt av å ta vare på deg som boligkjøper, og sørge for at du føler deg trygg på prosessen .