Sandstuveien 21

Prosjektert 2-mannsbolig på Bekkelagshøgda. Romslige funkisboliger med takterrasse og utsikt. Underjordisk fellesgarasje med 2 garasjeplasser og bod til hver bolig. Gode planløsninger. Stor stue med åpen kjøkkenløsning, TV-stue, 3/4 soverom og to bad. Barnevennlig beliggenhet med kort vei til både barne- og ungdomsskole.
Attraktivt og etablert nabolag. Store friarealer og rekreasjonsområder. Ekeberg er et eldorado for barn med Ekebergsletta i umiddelbar nærhet. Rikelig med aktivitetstilbud for barn med fotballbaner, håndball, innebandy, tennis m.m. Brannfjellskogen finner du rett over veien.

real-estate-location-house-pin

Lokalkunnskap

Vi har jobbet med eiendommer i Oslo-regionen siden 2006, og har opparbeidet oss god erfaring og kunnskap om lokalområdet til din drømmebolig. Spør oss om du lurer på noe!

Faste samarbeidspartnere

Vi har et tett og nært forhold til alle som er med i byggeprosessen til din drømmebolig. Vi bruker de samme samarbeidspartnerne på hvert prosjekt for å sikre trygghet i prosessen.

Trygghet og kvalitet

Å kjøpe bolig er noe av det største man gjør i livet. Derfor er vi veldig opptatt av å ta vare på deg som boligkjøper, og sørge for at du føler deg trygg på prosessen .