Vardeveien 6

Tomannsbolig med egen inngang til kjeller. Flott og attraktiv beliggenhet i hyggelige omgivelser på Ekeberg med utsikt. Området er et meget barnevennlig, rolig og etablert bomiljø med gode oppvekstvilkår for barn og unge. Rikelig med aktivitetstilbud for barn med fotballbaner, håndball, innebandy, tennis m.m.
Attraktivt og etablert nabolag. Store friarealer og rekreasjonsområder. Ekeberg er et eldorado for barn med Ekebergsletta i umiddelbar nærhet. Gangavstand til Ekeberg skole. Brannfjell ungdomsskole på andre siden av Ekebergsletta.

real-estate-location-house-pin

Lokalkunnskap

Vi har jobbet med eiendommer i Oslo-regionen siden 2006, og har opparbeidet oss god erfaring og kunnskap om lokalområdet til din drømmebolig. Spør oss om du lurer på noe!

Faste samarbeidspartnere

Vi har et tett og nært forhold til alle som er med i byggeprosessen til din drømmebolig. Vi bruker de samme samarbeidspartnerne på hvert prosjekt for å sikre trygghet i prosessen.

Trygghet og kvalitet

Å kjøpe bolig er noe av det største man gjør i livet. Derfor er vi veldig opptatt av å ta vare på deg som boligkjøper, og sørge for at du føler deg trygg på prosessen .