Solveien 12

På et lite høydedrag opp en liten stikkvei fra Solveien ligger denne nydelige tomten. I Solveien 12B skal det oppføres 2 eneboliger med høy standard og begge vil få praktfull utsikt over fjorden. Tomten er helt usjenert fra trafikk og støy og solforholdene er optimale. Dette er en av svært få ubebygde tomter i området og en sjelden mulighet for å få seg en enebolig med panoramautsikt. Flere uteplasser med både balkong, terrasse og hage, alt mot vest. Dette er et prosjekt med en romslig tomt og hele 12 meter mellom husene.

Boligene blir over 3 plan med BRA på 192 kvm og BTA på 216 kvm. Deler av 2.etasje har lagringsloft mens delen over stue/spisestue og kjøkken har åpent mot møne noe som gir meget god takhøyde. Med store vinduer som går fra gulv til tak vil man få den fantastiske utsikten inn i stuen.

real-estate-location-house-pin

Lokalkunnskap

Vi har jobbet med eiendommer i Oslo-regionen siden 2006, og har opparbeidet oss god erfaring og kunnskap om lokalområdet til din drømmebolig. Spør oss om du lurer på noe!

Faste samarbeidspartnere

Vi har et tett og nært forhold til alle som er med i byggeprosessen til din drømmebolig. Vi bruker de samme samarbeidspartnerne på hvert prosjekt for å sikre trygghet i prosessen.

Trygghet og kvalitet

Å kjøpe bolig er noe av det største man gjør i livet. Derfor er vi veldig opptatt av å ta vare på deg som boligkjøper, og sørge for at du føler deg trygg på prosessen .