Munkerudveien 4

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og meget barnevennlig villaområde på Nordstrand. Lite gjennomgangstrafikk. Et godt bomiljø med mye barn og kort vei til idrettsplass, barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon. Gode servicetilbud på Sæter, Lambertseter og Holtet i nærheten, med rikelig utvalg av butikker og spisesteder. På Lambertseter senter finner du vinmonopol, bibliotek og Symra Kino.

Umiddelbar nærhet til buss i Oberst Rodes vei, samt kort vei til T-bane fra Munkelia og trikk fra Sæter.

Høy standard og moderne løsninger, familievennlig løsning over tre plan, 3 stuer, 4 soverom, store moderne vinduer – lys og trivelig bolig, takvinduer, listeløst mot tak i 1. etasje og stue 2. etasje, smygløsning rundt vinduer i 1. etasje og stue 2. etasje, stor walk-in med mange muligheter, sentralstøvsuger i alle etasjer, TV uttak i alle tre stuer, downlights i hele første etasje, baderom og stue 2. etasje, enstavs hvitlasert eikeparkett, flott HTH kjøkken med god planløsning,down-lights ute og inne, glassrekkverk på balkong, flott peis, varmekabler i hele 1. etasje, store fliser i entre og baderom, god plass for garderobe i entre, opplegg for vaskemaskin på WC, stor garasje med bod/oppbevaring, biloppstillingsplass, betongheller på uteområdet 23 kvm (leveres våren 2018)

real-estate-location-house-pin

Lokalkunnskap

Vi har jobbet med eiendommer i Oslo-regionen siden 2006, og har opparbeidet oss god erfaring og kunnskap om lokalområdet til din drømmebolig. Spør oss om du lurer på noe!

Faste samarbeidspartnere

Vi har et tett og nært forhold til alle som er med i byggeprosessen til din drømmebolig. Vi bruker de samme samarbeidspartnerne på hvert prosjekt for å sikre trygghet i prosessen.

Trygghet og kvalitet

Å kjøpe bolig er noe av det største man gjør i livet. Derfor er vi veldig opptatt av å ta vare på deg som boligkjøper, og sørge for at du føler deg trygg på prosessen .