Kjelsåsveien 50

Moderne tomannsbolig som oppføres på en solrik tomt med utsikt mot byen og fjorden. Integrert dobbelgarasje i bakkeplan. Flott og attraktiv beliggenhet i hyggelige omgivelser sentralt på Kjelsås.
Eiendommen vil ha adkomst fra en liten sidegate/stikkvei tilbaketrukket og skjermet fra Kjelsåsveien.
Veletablert og populært bomiljø med gode oppvekstvilkår for barn og unge med både nærhet til byen og marka. Eiendommen får rikelig med sol. Attraktivt og etablert i det som mange mener er et av Oslos bedre boområder. Meget sentralt med gode kommunikasjoner til byen. Flotte tur og rekreasjonsområder i nærområdet.

real-estate-location-house-pin

Lokalkunnskap

Vi har jobbet med eiendommer i Oslo-regionen siden 2006, og har opparbeidet oss god erfaring og kunnskap om lokalområdet til din drømmebolig. Spør oss om du lurer på noe!

Faste samarbeidspartnere

Vi har et tett og nært forhold til alle som er med i byggeprosessen til din drømmebolig. Vi bruker de samme samarbeidspartnerne på hvert prosjekt for å sikre trygghet i prosessen.

Trygghet og kvalitet

Å kjøpe bolig er noe av det største man gjør i livet. Derfor er vi veldig opptatt av å ta vare på deg som boligkjøper, og sørge for at du føler deg trygg på prosessen .