Jomfrubråtveien 73

Prosjektert enebolig og vertikaldelt tomannsbolig i Jomfrubråtveien på Bekkelaget. Stilige boliger som tilfredstiller alle krav til den moderne familie. Alt over bakkeplan.

Boligene ligger i vakre Jomfrubråtveien på Bekkelaget. Området er et svært attraktivt og veletablert boligstrøk med kort vei til skoler i alle trinn, barnehager og Holtet med flere gode servicetilbud som gourmetbutikken Jacobs, Åpent bakeri, Sushi på Holtet, bank, apotek, jernvare og BESTHELSE som er landets største helse- og livsstilssenter. Sportsplassen idrettsanlegg ligger et steinkast unna, og det er kort gangavstand til Bekkelaget Tennisklubb. Nærmeste kjøpesenter er Lambertseter senter, her finnes et bredt utvalg av butikker, frisør, serveringssteder, vinmonopol, kino og bibliotek.

Med nærheten til Ekebergparken har man 255 mål med turstier og skulpturer av internasjonale kunstnere samt museer, og Ekebergrestauranten med panoramautsikt over Oslo.

Flere opplysninger finner du her:
m.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html

real-estate-location-house-pin

Lokalkunnskap

Vi har jobbet med eiendommer i Oslo-regionen siden 2006, og har opparbeidet oss god erfaring og kunnskap om lokalområdet til din drømmebolig. Spør oss om du lurer på noe!

Faste samarbeidspartnere

Vi har et tett og nært forhold til alle som er med i byggeprosessen til din drømmebolig. Vi bruker de samme samarbeidspartnerne på hvert prosjekt for å sikre trygghet i prosessen.

Trygghet og kvalitet

Å kjøpe bolig er noe av det største man gjør i livet. Derfor er vi veldig opptatt av å ta vare på deg som boligkjøper, og sørge for at du føler deg trygg på prosessen .