Hyggeveien 16

BEKKELAGSHØGDA – Ny, stor og familievennlig bolig på 283 kvm i BRA. Solrik og skjermet tomt helt uten trafikk. Koselig hage – Dobbel garasje – Kjeller med egen inngang – 3 stuer – 4 bad – moderne og energivennlig. Boligene bygges etter TEK17

Prosjektert enebolig på eiet tomt. Tomten har gode solforhold og ligger flott til på Bekkelagshøgda. Adkomst fra rolige Hyggeveien via en liten stikkvei. Flere uteplasser i form av hage og 3 balkonger. Godt tilbaketrukket fra trafikk i et meget barnevennlig boområde.
Enkelt å ta seg til Ekebergsletta, brannfjellskogen og Skulpturparken. Shopping i nærheten med Lambertseter kjøpesenter, Holtet handelsområde og Sæterkrysset. Kort vei til barne- og ungdomsskole, barnehager og offentlig kommunikasjon.

real-estate-location-house-pin

Lokalkunnskap

Vi har jobbet med eiendommer i Oslo-regionen siden 2006, og har opparbeidet oss god erfaring og kunnskap om lokalområdet til din drømmebolig. Spør oss om du lurer på noe!

Faste samarbeidspartnere

Vi har et tett og nært forhold til alle som er med i byggeprosessen til din drømmebolig. Vi bruker de samme samarbeidspartnerne på hvert prosjekt for å sikre trygghet i prosessen.

Trygghet og kvalitet

Å kjøpe bolig er noe av det største man gjør i livet. Derfor er vi veldig opptatt av å ta vare på deg som boligkjøper, og sørge for at du føler deg trygg på prosessen .